Menu

Inschrijving geopend!

29 januari 2020

De inschrijving voor het 27e Marnix van Heusden toernooi op 21 mei a.s. is geopend. Ook deze editie bevat alle ingrediënten voor een spectaculair slot van het seizoen. Voetbal, latjeklap, barbecue én een knaller van een feestavond.

Voor de kinderen is er weer een springkussen aanwezig en voor de volwassenen is er het Marnix van Heusdenplein. Waar je lekker kan zitten en een drankje kunt bestellen bij de buitenbar.

Het toernooi begon in de jaren ‘90 bij VV Union als het Hemelvaartstoernooi.

Na het overlijden van één van de spelers van ons team is het toernooi in 2001 omgedoopt tot het Marnix van Heusden-toernooi. Ooit klein begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. Vorig jaar was er zelfs een record van maar liefst 49 deelnemende teams!

Het toernooi begint om 10.30 uur en rond 17.00 uur gaat de BBQ aan. Zowel deelnemende teams, maar ook toeschouwers kunnen (tegen betaling) aanschuiven.

Vanaf 20.00 uur start de befaamde feestavond. Kosten noch moeite zijn gespaard om een artiest te strikken. Na het succes van vorig jaar hebben we wederom Ronnie Ruijsdaal voor de feestavond weten vast te leggen en zal “The Deejays drive in show” de rest van de avond muzikaal omlijsten. Verder hebben we begin van avond ook nog een optreden gepland staan van de winnaar van de Soundmixshow in 1995, Arno Kolenbrander!!

Wacht niet te lang met inschrijven:

https://www.marnixvanheusdentoernooi.nl/inschrijven

 

Terug naar nieuwsoverzicht